Саопштења

САОПШТЕЊЕ ЗА МЕДИЈЕ

Српска напредна странка Војводине упозорава да су представници делова опозиције превршили сваку меру у бруталној демонстрацији говора мржње.

Пример за то је последњи иступ Весне Пешић на друштвеној мрежи Твитер и њен скандалозни позив да се председнику Србије Александру Вучићу упери цев у главу. Ова објава, која је директни позив на убиство председника Вучића захтева неодложну акцију надлежних органа.

Она такође сведочи о безумној мржњи према самом председнику и огромној зависти и љубомори на све фантастичне резултате Српске напредне странке на челу са Александром Вучићем. За разлику од Пешићкиних политичких сабораца, Вучић Србију води напред, а не у провалију банкрота и дугова, бори се за српски народ на Косову и Метохији, а не за независност српске покрајине као што су чинили саборци Весне Пешић.

Вучић се за разлику од ових који га нападају и прете, бори за боље сутра свих грађана Србије, а не само за себе и своје рачуне, профите и џепове, као Пешићкин саборац и ментор тајкун, Драган Ђилас.

Због свега наведеног, чврсто стојимо уз председника Вучића, доследни политици Српске напредне странке с вером у народ, који је већ показао да уме да раздвоји жито од кукоља. Управо то је оно што Пешићеву и њене компањоне највише жуља. Толико,да у слепој немоћи и бесу не презају ни од претњи убиством,показујући своје право лице и демистификујући представу о себи као о представницима грађанске Србије и великим демократама.