Вести

У сусрет 8. Марту

У сусрет 8. Марту, чланови 3 Месног одбора ОО Српске напредне странке у Белој Цркви, су у своје и у име ОО организовали штандове на којима су припадницама лепшег пола делили каранфиле.

ОПШТИНСКИ ОДБОР СНС БЕЛА ЦРКВА ПРЕДАО ЛИСТУ ЗА ЛОКАЛНЕ ИЗБОРЕ

Листа “Александар Вучић – За нашу децу” Општинског одбора Српске напредне странке прва је у Белој Цркви која је предата Општинској изборној комисији за предстојеће локалне изборе, заказане за 26. април.

Подршка листи "Александар Вучић - за нашу децу" у Белој Цркви

Дана 04.03.2020. огроман број грађана Беле Цркве својим је потписом подржо листу “ Александар Вучић – за нашу децу„. Током читавог поподнева владало је огромно интересовање међу грађанима, који су својим потписом желели да подрже политику Српске напредне странке, предвођену председником Александром Вучићем.

Активисти првог МО у Белој Цркви: Субота са суграђанима

Дана 29.2.2020. године активисти Првог месног одбора Српске напредне странке, OO Бела Црква истакли су инфо пулт на платоу испред градске пијаце. Овом приликом су дељени промотивни материјали, и у срдачном разговору информисани грађани о свему шта је све до сада успешно реализовано у нашем граду.

Месни одбор Јасеново: Представљање програма на инфоштанду

Дана 01.03.2020., активисти МО Јасеново, ОО Српске напредне странке Бела Црква, искористили су сунчано преподне да организују директан разговор са својим комшијама и на штанду поделе страначки рекламни материјал.

МО Банатска Паланка: Представљање програма и разовор са грађанима

Активисти МО Банатска Паланка, ОО Српске напредне странке у Белој Цркви, организовали су 01.03.2020 инфо-штанд где су искористили прилику да попричају са својим суграђанима и комшијама и да их ближе упознају са програмом који нуди Српска напредна странка.

Унија жена ОО СНС Бела Црква у посети суграђанима

Настављајући бригу о суграђанима којима је помоћ најпотребнија aктивисткиње Уније жена Српске напредне странке Општинског одбора Бела Црква припремиле су, захваљујући несебичним донацијама чланства, помоћ у топлој одећи, храни и средствима за хигијену деветочланој породици са седморо деце Дела су увек говорила више

ДРУГИ МЕСНИ ОДБОР БЕЛА ЦРКВА: РАЗГОВОР СА ГРАЂАНИМА

Активисти другог МО Српске напредне странке у Белој Цркви, разговарали су са својим суграђанима и упознали их са политиком Српске напредне странке. Заједно са повереником Ненадом Живановићем, представили су резултате и достигнућа у Општини Бела Црква, као и даље планиране активности.

“Засади дрво”

Активисти Општинског одбора Српске напредне странке Бела Црква и Месног одбора Банатска Суботица успешно су спровели акцију “Засади дрво” у атару истоименог места, у жељи да своје окружење учине лепшим и богатијим.

“СТОП насиљу над женама”

Поводом кампање “ 16 дана активизма “, која доприноси борби против насиља над женама, у просторијама Градске галерије, Општински одбор Српске напредне странке у Белој Цркви, организовао је трибину под насловом “СТОП насиљу над женама” . Присутнима су се обратили дип. правник Георгијевски Маријана и дип.

Pages