Вести

Данас би му био рођендан: Јунак са Кошара Радован Перић на муралу у Белој Цркви

За само месеца дана у Белој Цркви осванула су три нова мурала. Протеклих дана, познати београдски уметник Милан Милосављевић – Дерокс на фасади Белоцркванске гимназије насликао је мурал посвећен нашем настрадалом суграђанину Радовану Перићу – хероју са Кошара.

Матуранти заплесали кадрил у центру Беле Цркве

Ученици завршних разреда белоцркванских основних и средњих школа, у среду 26. маја, тачно у подне, заплесали су Штраусов кадрил, по 12. пут у центру Беле Цркве.

Пре почетка матурантског плеса, наступиле су и „Белоцркванске мажореткиње“, којим је ово био први наступ након годину дана.

Изложба „Места која ме памте“ Терезе Стаменковић – предели заустављени у времену

Поводом обележавања дана Националног савета чешке националне мањине, у Градској галерији отворене је изложба слика „Места која ме памте“ академске сликарке Терезе Стаменковић. Четврту самостални изложбу ове уметнице реализовали су Национални савет Чеха, Музеј у Белој Цркви и Центар за културу „Бела Црква“.

Председница општине Бела Црква обишла реновиране просторије Центра за социјални рад

Председница општине Бела Црква Виолета Симић посетила је Центар за социјални рад „8. Мај“ и у разговору са в.д. директора ове установе Маријаном Георгијевски упознала се са тренутним начином функционисања услуга социјалне заштите које Центар обезбеђује становницима општине Бела Црква.

У сусрет 8. Марту

У сусрет 8. Марту, чланови 3 Месног одбора ОО Српске напредне странке у Белој Цркви, су у своје и у име ОО организовали штандове на којима су припадницама лепшег пола делили каранфиле.

ОПШТИНСКИ ОДБОР СНС БЕЛА ЦРКВА ПРЕДАО ЛИСТУ ЗА ЛОКАЛНЕ ИЗБОРЕ

Листа “Александар Вучић – За нашу децу” Општинског одбора Српске напредне странке прва је у Белој Цркви која је предата Општинској изборној комисији за предстојеће локалне изборе, заказане за 26. април.

Подршка листи "Александар Вучић - за нашу децу" у Белој Цркви

Дана 04.03.2020. огроман број грађана Беле Цркве својим је потписом подржо листу “ Александар Вучић – за нашу децу„. Током читавог поподнева владало је огромно интересовање међу грађанима, који су својим потписом желели да подрже политику Српске напредне странке, предвођену председником Александром Вучићем.

Активисти првог МО у Белој Цркви: Субота са суграђанима

Дана 29.2.2020. године активисти Првог месног одбора Српске напредне странке, OO Бела Црква истакли су инфо пулт на платоу испред градске пијаце. Овом приликом су дељени промотивни материјали, и у срдачном разговору информисани грађани о свему шта је све до сада успешно реализовано у нашем граду.

Pages