Вести

Марjан Алексић председник ОО СНС Бела Црква

Изборна Скупштина Општинског одбора Српске напредне странке Бела Црква одржана је данас у сали Центра за културу. Једногласном одлуком 64 делегата Изборне скупштине, за председника Општинског одбора Српске напредне странке Бела Црква изабран је Марјан Алексић.

Данас би му био рођендан: Јунак са Кошара Радован Перић на муралу у Белој Цркви

За само месеца дана у Белој Цркви осванула су три нова мурала. Протеклих дана, познати београдски уметник Милан Милосављевић – Дерокс на фасади Белоцркванске гимназије насликао је мурал посвећен нашем настрадалом суграђанину Радовану Перићу – хероју са Кошара.

Матуранти заплесали кадрил у центру Беле Цркве

Ученици завршних разреда белоцркванских основних и средњих школа, у среду 26. маја, тачно у подне, заплесали су Штраусов кадрил, по 12. пут у центру Беле Цркве.

Пре почетка матурантског плеса, наступиле су и „Белоцркванске мажореткиње“, којим је ово био први наступ након годину дана.

Изложба „Места која ме памте“ Терезе Стаменковић – предели заустављени у времену

Поводом обележавања дана Националног савета чешке националне мањине, у Градској галерији отворене је изложба слика „Места која ме памте“ академске сликарке Терезе Стаменковић. Четврту самостални изложбу ове уметнице реализовали су Национални савет Чеха, Музеј у Белој Цркви и Центар за културу „Бела Црква“.

Председница општине Бела Црква обишла реновиране просторије Центра за социјални рад

Председница општине Бела Црква Виолета Симић посетила је Центар за социјални рад „8. Мај“ и у разговору са в.д. директора ове установе Маријаном Георгијевски упознала се са тренутним начином функционисања услуга социјалне заштите које Центар обезбеђује становницима општине Бела Црква.

У сусрет 8. Марту

У сусрет 8. Марту, чланови 3 Месног одбора ОО Српске напредне странке у Белој Цркви, су у своје и у име ОО организовали штандове на којима су припадницама лепшег пола делили каранфиле.

ОПШТИНСКИ ОДБОР СНС БЕЛА ЦРКВА ПРЕДАО ЛИСТУ ЗА ЛОКАЛНЕ ИЗБОРЕ

Листа “Александар Вучић – За нашу децу” Општинског одбора Српске напредне странке прва је у Белој Цркви која је предата Општинској изборној комисији за предстојеће локалне изборе, заказане за 26. април.

Pages