Саопштења

Саопштење ОО СНС Бела Црква

Безумна мржња и претње председнику Вучићу срамотан чин опозиционих политиканата

Општински одбор Српске напредне странке Бела Црква најоштрије осуђује претње и позив на убиство председника Републике Србије Александра Вучића које су се чуле на данашњем протесту опозиције и лажних патриота.

САОПШТЕЊЕ ЗА МЕДИЈЕ

Српска напредна странка Војводине упозорава да су представници делова опозиције превршили сваку меру у бруталној демонстрацији говора мржње.

САОПШТЕЊЕ ЗА МЕДИЈЕ: АПСОЛУТНА ПОДРШКА ПРЕДСЕДНИКУ ВУЧИЋУ

Српска напредна странка Војводине пружа пуну подршку председнику Србије Александру Вучићу и његовој политици мира и стабилизације прилика у региону, као и свим напорима да заштити српски народ и имовину Српске православне цркве у Црној Гори.

Јужнобанатски СНС свом снагом уз Вучића

Јужнобанатски Окружни одбор СНС саопштио је да даје пуну подршку председнику Александру Вучићу и жели му брз опоравак.
“Тешке речи мржње које се упућују председнику, у овим тренуцима а које долазе од оних који желе да Србију врате у безнађе прошлости, одраз су безљудскости и за најјачу осуду.

Саопштење за јавност

Грађани Беле Цркве су последњих дана обасути лажима са разних фејсбук страница чији су власници кукавице које не смеју да се потпишу својим правим именом већ тврде да им је Бела Црква у срцу и слично.

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Само једно саопштење Српске напредне странке у Белој Цркви, у којој отворено најављујемо да ћемо учинити све да се корумпирани Пајтићеви експоненти у Белој Цркви на челу са Жељком Црногорцем нађу пред лицем правде, било је довољно да подигне буру на политичкој јавној сцени нашег града и