САОПШТЕЊЕ ЗА МЕДИЈЕ: АПСОЛУТНА ПОДРШКА ПРЕДСЕДНИКУ ВУЧИЋУ

Српска напредна странка Војводине пружа пуну подршку председнику Србије Александру Вучићу и његовој политици мира и стабилизације прилика у региону, као и свим напорима да заштити српски народ и имовину Српске православне цркве у Црној Гори.

Данашњим историјским говором, председник Вучић је показао да Србија више није врећа за ударање и да је државни и национални интерес изнад јефтиних дневнополитичких поена, које његови политички неистомишљеници желе да скупе, па макар на штету сопственог народа. Александар Вучић данас је поново демонстрирао мудрост државника, патриоте и политичара спремног да за своју земљу жртвује себе, а никада друге. Управо зато, његови политички неистомишљеници, остају без аргумената, па опет уместо његове политике, нападају њега лично.

Зато још једном изражавамо апсолутну подршку политици председника Вучића, као и најављеним мерама додатне подршке институцијама српског народа у Црној Гори.